| Derse Kayıt | |
|
+9Réchalle Atalanté Okéféra Cassidy Laurel Cassiel Darkmoon Nathaniel Larter Linnea Nilsson Valentine D. Elizabeth Okéféra Kate Alice Anderson Alexandra Malkins 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rosa Anderson Lütfen Rütbe Edinin.
Mesaj Sayısı : 8 RP Aktifliği : 41 Lakap : Ro, R, Ros, RORO :D :D Nerden : Milano'dan da şimdi Londra'ya taşındım, kuzenlerin yanına xD
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Mayıs 31, 2010 3:11 pm | |
| Ok sağol | |
|
| |
Savannah Claire Lütfen Rütbe Edinin.
Mesaj Sayısı : 11 RP Aktifliği : 168 Lakap : Hannah, Anna, Anne ya da Claire.
| Konu: Geri: Derse Kayıt Çarş. Haz. 02, 2010 7:47 pm | |
| İsim/Soyadı: Savannah Claire Yaş: 15 Bina: Ravenclaw Neden bu dersi istiyorsunuz?: Denge sağlamakta güçlük çeksem de uçmayı öğrenmek istiyorum. | |
|
| |
Olivia Madden Ravenclaw 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 19 RP Aktifliği : 151 Lakap : Kesinlikle lakap takılmasından hoşlanmaz. İsmi ile hitap edilmesi hoşuna gider. Nerden : İtalya
| Konu: Geri: Derse Kayıt Perş. Haz. 03, 2010 5:35 am | |
| Ophelia Dominique Blake 15 Gryffindor Qudditch takımındayım ve vurucuyum uçmayı en iyi şekilde öğrenmek istiyorum. | |
|
| |
Kate Alice Anderson Gryffindor 7. Sınıf | Bina Başkanı | Aydınlık Yolcuları Lideri
Mesaj Sayısı : 189 RP Aktifliği : 1421 Lakap : Ukala,Anderson Nerden : Londra
| Konu: Geri: Derse Kayıt Perş. Haz. 03, 2010 9:19 am | |
| ikiniz de onaylandınız siz de 4. özel derse yazın sonra hepiniz için ayrı bir derslik yazıcam dipnot:Öbür hesabımdan yazdım | |
|
| |
Katie Selena Craftword Lütfen Rütbe Edinin.
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 4:25 pm | |
| İsim/Soyadı:Katie Selena Craftword Yaş:13 Bina: Ravenclaw Neden bu dersi istiyorsunuz?:uçmayı seviyorum ve her zaman daha iyisini isterim.Vurucu olduğum için kendimi geliştirmeliyim. | |
|
| |
Kate Alice Anderson Gryffindor 7. Sınıf | Bina Başkanı | Aydınlık Yolcuları Lideri
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 4:56 pm | |
| Diğer hesabımdan diyorum takma o yüzden Onaylandı. Bi de 1-3 arası uçma normalde zorunlu o yüzden her türlü üye olman lazımdı | |
|
| |
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 4:58 pm | |
| Tamam.Bir de nereye yazsam.4.Derse mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 5:00 pm | |
| yok o özel ders ben profesör hesabıma girince sizin için açıcam sonra bir iki ders falan sonra işlediklerimden sınav yapıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 5:02 pm | |
| Tamam.Haberlerinizi bekliyeceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Derse Kayıt Ptsi Haz. 14, 2010 5:04 pm | |
| | |
|
| |
| Derse Kayıt | |
|