Alexandra Malkins K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
Mesaj Sayısı : 56 RP Aktifliği : 257 Lakap : Alex, Al. Nerden : Londra
| Konu: 1. özel ders C.tesi Mayıs 15, 2010 10:49 pm | |
| Hava: Güneşli Zaman: Öğleyi biraz geçmiş Kurgu: Öğlen yemeğimizi yedikten sonra Kate'i de yanıma alarak uçuş dersliğine gidiyorum.Üstümde her zamanki spor kıyafetleri var.Sarı saçlarımı at kuyruğu biçiminde toplamışım.Kate'e dönüp ona yapacaklarını söylüyorum.Süpürgesini alıp ani dönüş ve dalışlara çalışması gerekiyor.Ve bunları iyi yapana kadar da ona teneffüs yok diyorum. | |
|
Kate Alice Anderson Gryffindor 7. Sınıf | Bina Başkanı | Aydınlık Yolcuları Lideri
Mesaj Sayısı : 189 RP Aktifliği : 1421 Lakap : Ukala,Anderson Nerden : Londra
| Konu: Geri: 1. özel ders Paz Mayıs 16, 2010 12:11 pm | |
| Öğle yemeğimizi daha yeni yemiştik ama Profesör Malkins masamıza gelmiş özel dersi şimdi vereceğini söylemişti.Ben de şaşırarak(çünkü beni herhangi bir dersten alır diye düşünmüştüm.)onun peşinden gitmiştim. Uçuş derslerinin yapıldığı yere geldiğimizde bana süpürgemle neler yapacağımı söyledi. Ani dönüşlere çalışmam ve iniş artı çıkışlara çalışmam gerekiyormuş. Ben de süpürgemi aldım.Havalandıktan sonra Profesörden bana hangisiyle başlamam gerektiğini söylemesini bekledim.Bana ilk olarak ani dönüşlere çalışmam gerektiğini söyledi ve o da süpürgesini alıp havalandı.Ve bana onun karşı takımdaki arayıcı olduğunu ve ikimizin de hızla ilerlediğimizi söyledi. 3 dediğinde başladık.Bir süre dümdüz gittik sonra birden şimdi iye bağırınca hemen döndüm.Bunu yapabilmiştim çünkü 6 yıldır arayıcı olarak oynayınca biraz ilerletiyorsun. Ardından iniş ve çıkışlara çalıştık.İnişler kolaydı.Ama nedense çıkışlarda biraz zorlandım.Biraz daha çalışmam gerekicek. Çok fazla paragraf başı yapmışsın.Uzun olsun diye böyle yapmamalısın.Uçuş perfonmansın güzel ama yukarıya doğru uçma olayına biraz daha çalışmalısın.Sana +13 puan veriyorum. Profesör Malkins | |
|