Hogwarts Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Rpg

Savaş başlıyor, tarafını seç!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

1. özel ders

2 posters
YazarMesaj
Alexandra Malkins
K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
Alexandra Malkins

RP Aktifliği : 257
Lakap : Alex, Al.

1. özel ders Empty
MesajKonu: 1. özel ders   1. özel ders EmptyC.tesi Mayıs 15, 2010 10:49 pm

Hava: Güneşli
Zaman: Öğleyi biraz geçmiş
Kurgu: Öğlen yemeğimizi yedikten sonra Kate'i de yanıma alarak uçuş dersliğine gidiyorum.Üstümde her zamanki spor kıyafetleri var.Sarı saçlarımı at kuyruğu biçiminde toplamışım.Kate'e dönüp ona yapacaklarını söylüyorum.Süpürgesini alıp ani dönüş ve dalışlara çalışması gerekiyor.Ve bunları iyi yapana kadar da ona teneffüs yok diyorum.
Kate Alice Anderson
Gryffindor 7. Sınıf | Bina Başkanı | Aydınlık Yolcuları Lideri
Gryffindor 7. Sınıf | Bina Başkanı | Aydınlık Yolcuları Lideri
Kate Alice Anderson

RP Aktifliği : 1421
Lakap : Ukala,Anderson

1. özel ders Empty
MesajKonu: Geri: 1. özel ders   1. özel ders EmptyPaz Mayıs 16, 2010 12:11 pm

Öğle yemeğimizi daha yeni yemiştik ama Profesör Malkins masamıza gelmiş özel dersi şimdi vereceğini söylemişti.Ben de şaşırarak(çünkü beni herhangi bir dersten alır diye düşünmüştüm.)onun peşinden gitmiştim.
Uçuş derslerinin yapıldığı yere geldiğimizde bana süpürgemle neler yapacağımı söyledi.
Ani dönüşlere çalışmam ve iniş artı çıkışlara çalışmam gerekiyormuş.
Ben de süpürgemi aldım.Havalandıktan sonra Profesörden bana hangisiyle başlamam gerektiğini söylemesini bekledim.Bana ilk olarak ani dönüşlere çalışmam gerektiğini söyledi ve o da süpürgesini alıp havalandı.Ve bana onun karşı takımdaki arayıcı olduğunu ve ikimizin de hızla ilerlediğimizi söyledi.
3 dediğinde başladık.Bir süre dümdüz gittik sonra birden şimdi iye bağırınca hemen döndüm.Bunu yapabilmiştim çünkü 6 yıldır arayıcı olarak oynayınca biraz ilerletiyorsun.
Ardından iniş ve çıkışlara çalıştık.İnişler kolaydı.Ama nedense çıkışlarda biraz zorlandım.Biraz daha çalışmam gerekicek.

Çok fazla paragraf başı yapmışsın.Uzun olsun diye böyle yapmamalısın.Uçuş perfonmansın güzel ama yukarıya doğru uçma olayına biraz daha çalışmalısın.Sana +13 puan veriyorum.

Profesör Malkins
http://harrypotterrpg.secretsstories.com

1. özel ders
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 4. Özel Ders (Şu ana kadar dersime katılmayanlar için)
» 2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)
» 3.Özel Ders(Valentine D. , Elizabeth Permiada ve Linnea Nilson için )
» Özel Yetenek Başvurusu
» Özel Yetenek ve Patronus Listesi