Alexandra Malkins K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
Mesaj Sayısı : 56 RP Aktifliği : 257 Lakap : Alex, Al. Nerden : Londra
| Konu: 3.Özel Ders(Valentine D. , Elizabeth Permiada ve Linnea Nilson için ) Cuma Mayıs 21, 2010 9:38 am | |
| Hava: Bulutlu ve biraz rüzgar var Zaman: Boş ders Kurgu: Rüzgarda uçuşan saçlarımı kontrol altına almak için toplamışım,yine de pek başarılı olduğum söylenemez.Biraz sinirli görünüyorum ve öğrencilere bakıyorum.Biri Ravenclaw'lı diğer ikisi Hufflepuf'lı öğrencilerim beni bekliyor, Ravenclawlıyı tanıyorum yeğenimin yakın arkadaşlarından ama tarafsız, olsun. Zeki, hızlı ve saygılı bu yüzden ben de onu severim.Onlara hava kötü olduğu için bugün farklı hava şartlarında çalışacağımızı söylüyorum.Bana böyle havalarda neler yapabileceğinizi gösterin. | |
|
Valentine D. Lütfen Rütbe Edinin.
Mesaj Sayısı : 5 RP Aktifliği : 41 Lakap : Val, funny girl :D xD Nerden : Londra
| Konu: Geri: 3.Özel Ders(Valentine D. , Elizabeth Permiada ve Linnea Nilson için ) Cuma Mayıs 21, 2010 3:44 pm | |
| Bulutlu, hafif rüzgarlı Boş ders saati Derslerin bittiği saatte, bahçeye çıktım.Profesör Malkins, Linnea'ya, bana ve Elizabeth'e ders vereceği için uçuş dersinin işlendiği yere geldim.Başka bir dersten alır diye umdum ama öyle olmadı.
Hafif bir rüzgar saçlarımın arasından geçerek, saçımı okşadı.Hava, uçuş dersini işlemek için uygun bir zaman değildi, bana göre.Kara bulutlar, üzerimizden geçiyordu.Sanki her an yağmur boşalacak gibiydi.Profesör Malkins'e baktım.Sarı saçlarını, rüzgarda uçuşmasın diye toplamıştı belli ki.Biraz sinirli görünüyordu, Profesör Malkins.Onu kızdırmamak için hareketlerime dikkat etmeliydim.Sonuçta en sevdiğim dersten, bocalamak istemiyordum.Ayrıca Profesör Malkins'e saygı duyuyordum.Sonuçta en sevdiğim derse o giriyor ve dersi sevmemi o sağlıyordu.
Profesör Malkins, bizden uzak olsa da sesini çok yükseltmemek şartıyla, seslendi."Farklı hava şartlarında çalışacağız.Böyle havalarda bana neler yapabileceğinizi gösterin!" dedi ve dikkatle bizi süzdü.Hmm!Herhalde zor olamazdı.Sonuçta bu dersi seviyorum ve sevdiğim derslerde her zaman başarılı oluyordum.Profesör Malkins'e gülümseyerek, ilk benim başlamak istediğimi söyledim.Profesör Malkins, beni süzdü ve sonra gülümsedi.Başıyla onay verdiği gibi süpürgemi aldım ve havalandım.
Yavaş yavaş havada süzülmeye başladım.Rüzgar, daha da şiddetli esmeye başlayınca bocalayacağımı zannettim.Ama böyle olmadı.Süpürgeyle havada, saltolar atarak süzülmeye başladım.Rüzgar beni hiç engellemiyordu.Arada bir sağ tarafa yuvarlansam da bunun beni engellemesine izin vermiyordum.Hareketlerime devam ettim.Rüzgar beni savuramıyordu. Sonunda şiddetli rüzgar dindi ve bende yavaş hareketlerle aşağı doğru inmeye başladım.Yere kondum ve sonra Profesör Malkins'in yanına gelerek, eğildim.İşimin bitmiş olduğunu bilerek, diğer 2 öğrencinin yanına geçtim.İlginç bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Uçuşun iyiydi ama hep paragraf başı yapmışsın, sayfa düzeni de önemli, ders perfonmansından + 12 derse katılımından +5 alıyorsun Profesör Malkins | |
|
Elizabeth Okéféra Lütfen Rütbe Edinin.
Mesaj Sayısı : 5 RP Aktifliği : 35 Lakap : Eliza .. Nerden : Fransa
| Konu: Geri: 3.Özel Ders(Valentine D. , Elizabeth Permiada ve Linnea Nilson için ) Cuma Mayıs 21, 2010 6:55 pm | |
| Dersler bittiğinde hava almak için dışarı çıktım. Ardından Valentine'ye bana ve Linnea'ya uçuş dersi vereceğin söylemişti. Bende uçuş dersinin yapılacağı bölgeye doğru ilerlerdim.
Geldiğimde kızlar da hazırlardı. Bende kızların yanına geçip Profesör Malkins'i dinlemeye başladım. Hava rüzgarlıydı. Bu hava pek uçmak için iyi sayılmazdı ama ne olursa olsun uçuş dersini seviyordum ve bu havada da uçabilirdim. Profesör Malkins'e baktığımda saçlarını toplamıştı. Galiba rüzgarlı hava da uçuşmasınlar diye topladığını düşündüm.
Profesör Malkins " Bugün hava şartları biraz bozuk olduğu için farklı hava şartlarında çalışacağız. Böyle havalarda bana neler yaabileceğinizi gösterin" dedi. Hava biraz rüzgarlıydı ama bunun bana engel olmadığını gösterecektim. Ben yapmak isteyecekken ilk Valentine istedi. Ben de birşey söylemeden onun yapmasını bekledim. O yaptıktan sonra öne çıkıp Profesör Malkins'e ikinci olarak yapmak istediğimi söyledim. O da kabul eder gibi başını salladı.
Şiddetli hava Valantine uçarken biraz dinmişti. Bende sakince havalanmaya ve uçmaya başladım. Havada hareketlerimi yaparken şiddetli rüzgar yine başlamıştı. Fakat rüzgarın bana engel olmasına, beni savurmasına izin vermeyecektim. Uçuş dersi en sevdiğim derslerdendi ve uçmayı çok seviyordum. En sevdiğim dersten düşük not almayı tabiki istemezdim. Bu yüzden hareketlerimi daha dikkatli yaparak uçmaya devam ettim. Rüzgar beni savuramıyordu. Hatta rüzgarlı havada uçmayı daha çok sevmiştim.
Hava da daireler çizerek, şekiller yaparak uçtum. Rüzgar ineceğim sırada daha da şiddetlendi. Bende havada süzülmeye devam ettim ve son bir tur attıktan sonra yere yavaşça indim. Hava da uçarken hiçbir sorun çıkmamasına sevinmiştim. Yere indiğimde Profesör Malkins'e selam verip, uçuşumu tamamladığımı söyledim ve kızların yanına doğru ilerlemeye başladım. Uçuşun iyiydi, yazımın da güzel , bir ara rüzgar yüzündan havada kaldın bu yüzden puan kırıyorum ama onun dışında çok iyiydi bu yüzden dersimdeki performansından +13 derse katılımından +5 alıyorsun Profesör Malkins | |
|