Hogwarts Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Rpg

Savaş başlıyor, tarafını seç!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)

YazarMesaj
Alexandra Malkins
K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
K.SK.S Profesörü | Gryffindor Bina Sorumlusu | ZAY Üyesi
Alexandra Malkins

RP Aktifliği : 257
Lakap : Alex, Al.

2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için) Empty
MesajKonu: 2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)   2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için) EmptyÇarş. Mayıs 19, 2010 10:25 am

Hava: Güneşli
Zaman: Öğleyi biraz geçmiş
Kurgu: Sahaya hemen geliyorum.Üstümde her zamanki gibi uçmaya uygun kıyafetler var.Sarı ve dalgalı saçlarımı bu sefer at kuruğu şeklinde acemi bir şekilde toplamışım.Süpürgemi elime aldığımda bugün ani dönüşleri çalışacağımızı söylüyorum.O günkü perfonmanslarına göre benden puan alıcaklar..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)   2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için) EmptyÇarş. Mayıs 19, 2010 10:39 am

Öğle yemeğinin üzerine uçuş yapacağımdan biraz hantal hissetmekten korkuyordum.Profesör Malkins her zamanki doğallığıyla sahaya çıktı.Konumuz ani dönüşlerdi.Çok zordu,itiraf etmeliyim zordu fakat hem hayat kurtarıcıydı hem de ben Quidditch takımında olduğumdan fazla zorlanmadım.Birtek sorun çıktı.Köprünün altındayken üstüne doğru ani dönüşlerle gidecektim ve o sırada dikkatim dağıldı.Sonra da kafamı bir güzel köprüye çarptım!Hafifti.Bu yüzden revire gitmeme gerek kalmadı.

Yaptıkların güzel ama biraz daha uzun yazmalıydın.Bir de kafanı vurduğunu varsayarsak Gryffindora +9 derse katılımından da +5 yani +14 puan kazandırdın

Profesör Malkins
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)   2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için) EmptyPaz Mayıs 23, 2010 4:19 pm

Öğleyi biraz geçmişti ki uçma dersini hatırladım ve derslerin yapıldığı alana doğru koştum.Elimde süpürgem olan ateşoku vardı.Her zaman bana en iyi şekilde hizmet etmişti.Ben alana geldiğimde Anna çoktan gelmiş hocayı bekliyordu.Birbirimize pek sıcak olmicak bir şekilde selam verdik.Ardından Profesör Malkins geldi.Biraz acelesi varmış gibiydi.Bugün bize ani dönüşleri çalışacağımızı söyledi.Anna ilk yapınca ben de onu beklemeye başladım, iyi uçuyordu ama benim kadar iyi olamazdı.O 5 yıldır bense 6 yıldır bu işteyim.Ve yakında Quiddicth Milli Takımına gireceğim.
Anna indiğinde Profesör Malkins sıranın bana geldiğini söyledi.Ben de süpürgeme bindim.Bir süre havada durduktan sonra Profesör Malkins'in işaretini görerek dümdüz uçmaya başladım.Yeni bir işaretle hemen sola döndüm.O sırada bir şey fark ettim.Profesör Malkins hiç beklemediğimiz bir anda bize işaret veriyordu.Bunu anladığımdan daha iyi uçmaya başladım.Bir ara inişlerde bocaladım ama bu zaten en zor olanı değil mi?Böylece uçuşumu bitirdim.Ve yere inip profesöre selam verdim ve yerime geçtim.

Uçuşun iyi sayfa düzenin fena değil, inme olayında zorlanmışsın ordan puan kırmak zorundayı +13 ders içi perfonmansından +5 derse katılımından

Profesör Malkins

2.Özel ders(Anna Maria Anderson ve James Sandler için)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 4. Özel Ders (Şu ana kadar dersime katılmayanlar için)
» 3.Özel Ders(Valentine D. , Elizabeth Permiada ve Linnea Nilson için )
» 1. özel ders
» Kate Alice Anderson / Kasa Numarası 359
» Özel Yetenek Başvurusu