Öğleyi biraz geçmişti ki uçma dersini hatırladım ve derslerin yapıldığı alana doğru koştum.Elimde süpürgem olan ateşoku vardı.Her zaman bana en iyi şekilde hizmet etmişti.Ben alana geldiğimde Anna çoktan gelmiş hocayı bekliyordu.Birbirimize pek sıcak olmicak bir şekilde selam verdik.Ardından Profesör Malkins geldi.Biraz acelesi varmış gibiydi.Bugün bize ani dönüşleri çalışacağımızı söyledi.Anna ilk yapınca ben de onu beklemeye başladım, iyi uçuyordu ama benim kadar iyi olamazdı.O 5 yıldır bense 6 yıldır bu işteyim.Ve yakında Quiddicth Milli Takımına gireceğim.
Anna indiğinde Profesör Malkins sıranın bana geldiğini söyledi.Ben de süpürgeme bindim.Bir süre havada durduktan sonra Profesör Malkins'in işaretini görerek dümdüz uçmaya başladım.Yeni bir işaretle hemen sola döndüm.O sırada bir şey fark ettim.Profesör Malkins hiç beklemediğimiz bir anda bize işaret veriyordu.Bunu anladığımdan daha iyi uçmaya başladım.Bir ara inişlerde bocaladım ama bu zaten en zor olanı değil mi?Böylece uçuşumu bitirdim.Ve yere inip profesöre selam verdim ve yerime geçtim.
Uçuşun iyi sayfa düzenin fena değil, inme olayında zorlanmışsın ordan puan kırmak zorundayı +13 ders içi perfonmansından +5 derse katılımından
Profesör Malkins